Eesti keelesNa russkom
Avaleht
Retseptid
Galerii
Kontakt
Logi sisse
Kasutajanimi
Salasõna
Retseptid
Kategooriad Kiirkeetja
Enam vaadatud - Kõrgemalt hinnatud - Viimati lisatud

Risotto MicroWave Pressurecooker-is PrindiSaada sõbrale
Autor:
Hinnang: pole hääletatud
Kirjeldus:

 

Komponendid:

250 ml. Arborio riisi

1 küüslauk

1 sibul

500 ml. vett

1 näpuotsatäis safranit, kurkumit

100 ml. valget veini

1  kuubik juurviljapuljongit

50 gr. riivitud parmesani

20 gr. koorevõid

Retsepti valmistamine:

1.       Peske riis Multisõelas kuni vesi muutub läbipaistvaks. Kallake survepotti.

2.       Hakkige küüslauk ja sibul Herb Chopperi abil ja asetage samuti survepotti.

3.       Lisage ülejäänud koostisosad väljaarvatud või ja parmesan. Segage kõik silikoonkaabitsa abil. Sulgege kaas ja loputage klapp eelnevalt külma veega.

4.       Valmistage  13 minutit   võimsusel 800 W.

5.       Lase toidul 15 minutit kaane all seista, seejärel lisa või ja riputa peale riivitud parmesan.

Soovi korral võib lisada seeni, sinki, juurvilju.

Märkused:

Valmistamisaeg:15 minRaskusaste:väga lihtne
Kogus:4 portsionitVaadatud:2174 korda
Lisatud:Thu Jan 28 15:02:43 2016

Hinda seda retsepti
1 (halb)1
2
3
4
5
5 (hea)

 
Mona Tupperware | E-post:
www teostus: Maxi